dimecres, 31 d’octubre del 2007

Peus de porc amb carxofes

Ingredients.

6 peus de porc
1 kg de carxofes
1/2 kg de tomàquets
2 cebes
oli
farina
sal
per la picada.
alls
julivert
12 ametlles
Tallem els peus de porc en quatre trossos cada un i els bullim amb sal fins que siguin tous.
Farem un sofregit posant oli en una cassola una mica fonda; quan sigui calent, hi afegirem la ceba i el tomàquet ratllat. Mentre es va fent el sofregit, agafem una paella amb oli i hi fregim els peus de porc, que prèviament hem escorregut i enfarinat. Una vegada fregits, els afegim a la cassola on hi ha el sofregit.
Mentre va fent xup-xup, enfarinem les carxofes i les fregim. Tot seguit, les posem dins la cassola amb els peus.
Seguidament prepararem una picada amb 3 o 4 alls, julivert i 2 dotzenes d'ametlles. L'afegim a la cassola i deixem que vagui coent durant 10 minuts a foc lent.
És millor deixar-ho reposar d'un dia per l'altre per tal que agafin més bon gust.