dimarts, 30 d’octubre del 2007

Ànec amb salsafins


Ingredients:

1 1/2 ànec
600 g de salsafins
2 cebes mitjanes
2 tomàquets
oli
12 ametlles torrades
all
julivert
1 fetge de pollastre
sal
brou de carn

Tallem l'ànec a trossos regulars i el posem a enrrosir en una cassola. A la mateixa cassola fem un sofregit amb la ceba i tot seguit, el tomàquet, reduït a purè sensa peles ni granes. Quan el sofregit ja està fet, hi tirem una mica d'aigua freda per desfer-lo. Seguidament hi posem l'ànec i el cobrim gairebé amb el brou que haurem fet prèviament a part. Ho rectificarem de sal i mantenim la cassola tapada perquè faci xup-xup. Tot plegat ha de coure una bona estona fins que l'ànec sigui tou.
En un mrter fem la picada amb all, julivert, ametlles torradess i un fetge de pollastre prèviament fregit. Hi afegim suc i ho tirem a l cassola deu minuts abans de posar-hi els salsafins.
A banda haurem fet els salsafins. Els netegem i els bullim amb aigua i sal. Quan siguin quasi cuits, els traiem, els escoreem bé, els enfarinem i els fegim. Els afegim a la cassola i deixemque tot plegat faci xup-xup durant 10 minuts.