dimarts, 30 d’octubre del 2007

Pollastre a la jardinera


Ingredients:
2 pollastres
20 cebes petites
200g de pèsols
2 pastanages mitjanes
18 patates petites senceres
2 tomàquets mitjans
1 ceba mitjana
3 grans d'all
15 ametlles
1 got de vi blanc sec
julivert
sal
oli

Tallarem els pollastres en vuit talls cada un, els passarem per la paella i els reservarem.
Tallarem la ceba en trosos no gaire grossos i la passarem per la paella fins que sigui rossa; tot seguit hi afegirem el tomàquet.
Quan el tomàquet sigui una mica cuit, hi posarem el pollastre reservat i ho anirem remenant afegint-hi una mica d'aigua per tal que faci xup-xup durant 15 minuts.
Bullirem els pèsols a banda. Fregirem les patates senceres, la pastanaga tallada en talls rodons i les cebes petites. Si veiem que n'hi ha mot podem fregir-ho a part i afegir-ho posteriorment.
Ho incorporarem tot a la casola sacsejant-la amb el contingut i afegint-hi una picada d'all, ametlles i julivert i un raig d'aigua.
Posarem la cassolla al forn 1/2 hora. Si el pollastre és de pagès li haurem de deixar més temps. Ho servirem a taula amb la mateixa cassola.