dimarts, 6 de novembre del 2007

Peus de porc amb salsafins


Ingredients:

6 peus

1 kg de salsafins bruts

1 ceba

2 tomàquets

farina

oli i sal

pebre

llorer

12 ametlles

all

Bullim els peus durant una hora i mitja amb 3 fulles de llorer. Quan estan cuits els escorrem.

A part haurem bullit els salsafins i n'haurem guardat l'aigua. Els fregirem una mica enfarinats i els reservarem per a més endevant.

Enfarinem els peus, els fregim i els posem en una cassola.

Mentrestant, fem un sofregit de ceba i tomàquet que, quan sigui fet, afegirem a la cassola amb sal i pebre segons els gust, i els salsafins reservats. Posem una mica d'aigua de la que hem fet servir per bullir els salsafins i ho deixm bullir tot a foc lent.

Preparem una picada de 6 ametlles i 2 alls, unamica d'aigu i ho posem tot plegat a la cassola.