
Ingredients:
6 peus
1 kg de salsafins bruts
1 ceba
2 tomàquets
farina
oli i sal
pebre
llorer
12 ametlles
all
Bullim els peus durant una hora i mitja amb 3 fulles de llorer. Quan estan cuits els escorrem.
A part haurem bullit els salsafins i n'haurem guardat l'aigua. Els fregirem una mica enfarinats i els reservarem per a més endevant.
Enfarinem els peus, els fregim i els posem en una cassola.
Mentrestant, fem un sofregit de ceba i tomàquet que, quan sigui fet, afegirem a la cassola amb sal i pebre segons els gust, i els salsafins reservats. Posem una mica d'aigua de la que hem fet servir per bullir els salsafins i ho deixm bullir tot a foc lent.
Preparem una picada de 6 ametlles i 2 alls, unamica d'aigu i ho posem tot plegat a la cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada