![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhp_i37AiIjqkgXNikLgQYAybBix2COoWSxjy8WUeDbUbSTsu-J3RM6_0Ll9TNrycvRcOLRIT8Dq6n9nBkp-6ywSKTulS6ccW-7KOjcaWZRZut2WJRyW31o70ndP-z2iLb75clphfaJlraV/s400/pollam.jpg)
1 1/2 pollastre
500g de pèsols
2 tomàquets
2 cebes
oli
llard
alls
12 ametlles
pa torrat
1/2 got de vi
En una cassola de fang amb oli i una mica de llard, posem el pollastre fet a trossos fins que sigui ben rostidet. Un cop rostit, el traiem i en la mateixa cassola fem el sofregit de ceba, tomàquet i all. Quan el sofregit estigui al punt hi tornarem a posar el pollastre , juntament amb els pèsols i un parell de gots d'aigua, i ho deixarem coure 3/4 d'hora.
Després hi posarem una picada feta amb ametlles, alls i pa torrat. Hi afegirem també mig got de vi i deixarem que faci xup-xup durant 10 minuts. Passat aquest temps, plat està a punt per servir a taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada