Ingredients:
1 1/2 pollastre
1 kg de salsafins sensa netejar
1 ceba grossa
2 tomàquets madurs
15 ametlles
1 gra d'all
1 llesca de pa torrat
oli
sal
Bullim els salsafins 1/4 d'hora i quan estan una mica cuits els deixem refredar. Un cop són prou freds els enfarinem i els enrrosim, i els reservem en una plata.
Seguidament fregim el pollastre i quan queda ros el retirem del foc. Amb l'oli que ha quedat de fregir el pollastre, farem un sofregit de ceba i tomàquet i el passarem per la batedora.
A continuació posarem el pollastre en una cassola de terrisa amb el sofregit i el cobrirem amb aigua bullent. Quan vegem que els pollastre ja és tou, hi tirem els salsafins. Finalment, quan el cuinat sigui quasi fet, farem una picada d'ametlles, amb un gra d'all i una mica de pa torrat ben fi, i l'afegirem per sobre del pollastre. Ho deixarem coure una estoneta més.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada