![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZhfwUR_YkMfbmtL2H77BSchb3B_K73UgUAcu9VlAGNnqMkYJigW77zXzpP3CblOfm70CJA1Wgt3IEd4Waobl_vehTxqN02S3SWxSGUvWHlF-eifbflR4YrgQszJL9I3HeC-CZSDhut70m/s400/vedella+amb+salsafins.jpg)
1 1/2 de vedella per rostir
30 salsafins
1 ceba grossa
2 tomàquets madurs i grossos
2 pastanages 1 cabeça d'alls
1 got de vi blanc
oli
sal
pebre
1 fulla de llorer
picada:
10 ametlles
pa fregit
i safrà en branca
Rostirem la vedella lligada i degudament salpebrada juntament amb la ceba, els tomàquets els alls, les pastanagues i la fulla de llorer. Quan la vedella sigui ben rostida la deixarem refredar perquè es pugui tallar en llesques ben fines. Bullirem els salsafins amb aigua i sal, i quan siguin freds i escorreguts, els enfarinarem i fregirem en una paella amb oli.
Després, amb la ceba, el tomàquets, els alls i les pastanagues de rostir la carn farem una salsa triturant-ho tot amb la batedora. Seguidament ho tirem tot a la cassola amb l'oli de rostir la vedella .Hi afagirem la vedella, els salsafins i un got de vi blanc, i ho deixarem coure tot junt rectificant de sal si convé.
Finalment farem una picada d'ametlles i de pa i l'afagirem a la cassola, i ho deixarem coure una estona més. Llavors ja ho podrem servir.
Sempre es millor fer el guisat el dia abans perquè queda més gustós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada