dimarts, 30 d’octubre del 2007

Vena de coll amb albergínies

Ingredients:
1 1/2 kg de vena d coll
1 ceba grosseta
3 abergínies
3 tomàquets petits i madurs
all
1 gotet de vi
ol
igua
sal
julivert
12 ametlles
farina

Agafem la vena de coll i la tallem a talls rodons i llargs ( per la meitat) . La posem a coure a la cassola amb una mica d'oli. Quan ja és una mica rossa hi possem una cebeta tallada petita i un gra d'all. Ho deixarem enrrosir tot plegat i hi afegirem un gotet de vi i un tomàquet petit triturat. Quan està tot ben sofregit, hi posem aigua per tal que es cogui, i hi afegim la sal necesària i la picada.
A part preparem les abergínies. Les pelem una mica i en fem talls rodons d'un parell de dits de gruix; les salem i les deixem durant una bona estona a l'escorredora. Mes tard les rentem ben netes, les enfarinem i seguidament les fregim. Un cop fregides, les posem a la cassola amb la vena de coll i esperem fins que facin xup-xup.