dimarts, 30 d’octubre del 2007

Perdiu amb farcellets de col

Ingredients:

6 perdius
1 litre de vi rosat
250g de tomàquet
100g de pernil sec
2 cebes grosses
1/2 litre de suc
1 col d'1kg
sal
pebre
oli

Daureu les perdius, prèviament salades i empebrades, en una cassola de terra amb oli.
A part piqueu la ceba molt fina i poseu-la a fregir en una paella, juntament amb el pernill tallat a daus petits. Quan comenci a agafar color tireu-hi el tomàquet i, al cap d'una estona, el vi. Deixeu-ho coure afegint-hi la salsa de rostir.
A part es cou la col. Quan és cuita escorreu-la i feu-ne farcellets; enfarineu-los i fregiu-los.
Llavors poseu-los en una cassola on hi ha les perdius, tireu-hi la salsa fins cobrir-les i deixeu-les coure tapades. Si el suc es reduís en excés, hi podeu afegir vi i aigua a parts iguals.